Φωτογραφίες: Κλείνουμε δρόμους του Λονδίνου για το πρώτο μας γύρισμα 10


Filming4

Μετά από μήνες διαπραγματεύσεων με το London Assembly και τους κατά τόπους Δήμους καταφέραμε αυτό που καμία Ελληνική παραγωγή δεν είχε καταφέρει στο παρελθόν. Ο παραγωγός μας Σοφοκλής Σακχαρίδης, η σεναριογράφος μας Ασημίδα Κουτσηίδου και ο πρωταγωνιστής μας Κωνσταντίνος Καβακιώτης έριξαν πέντε κιλά ιδρώτα στα meetings με τον Δήμαρχο του Λονδίνου και τους διάφορους παρατρεχάμενους μέχρι που πετύχαμε.

Την Κυριακή, έκλεισε ο δρόμος ο δρόμος μπροστά από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ και μπορέσαμε να ξαμολήσουμε τον πρωταγωνιστή, τους κομπάρσους και το crew μας. Και όχι μόνο αυτό! Τοποθεσίες κλειδιά για την παραγωγή μας όπως η πλατεία Πικαντίλι, ο εμπορικός δρόμος Ρίτζεντ κλπ. έκλεισαν μόνο για εμάς για λίγες ώρες.

236 κομπάρσοι, πλήθος τεχνικών και φυσικά ο Κωνσταντίνος που έχει γίνει το πρόσωπο του Πικρού Τσαγιού της Ξενιτιάς, ξαμολήθηκαν στους δρόμους, τα πάρκα και τις πλατείες για το πρώτο μας γύρισμα.

Σας παραθέτουμε μερικές μόνο από τις φωτογραφίες.

Filming1

Filming2

Filming3

Filming5

Filming6

 


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

10 thoughts on “Φωτογραφίες: Κλείνουμε δρόμους του Λονδίνου για το πρώτο μας γύρισμα

 • iBoufos

  Νταξ, έχετε ξεφύγει εντελώς τελείως. Ξεσκονίσετε από τώρα τα σκρίνια για τα EMMY.

  • Senior τεϊοπότης Post author

   Δε θέλουμε να αποκαλύψουμε τίποτα ακόμα αλλά… τα έχουμε στο τσεπάκι τα βραβεία.

   Βασικά σκέφτονται να αλλάξουν τους κανόνες για να μας δώσουν Όσκαρ αλλά αυτό κράτα το μεταξύ μας.

  • Senior τεϊοπότης Post author

   Ποια DSLR; Το crew γυρίζει με τις κάμερες που γύρισαν τον Τιτανικό γιατί ο παραγωγός μας Σοφοκλής Σακχαρίδης είναι κολλητός του Κάμερον (τον φωνάζει χαϊδευτικά Τζέιμι και εκείνος τον φωνάζει Κλη).

    • Senior τεϊοπότης Post author

     Αγαπητέ θαυμαστή. Καταλαβαίνουμε φυσικά την αγωνία σου να μάθεις όσα περισσότερα μπορείς για Το Πικρό Τσάι. Αυτή η λατρεία μας βοηθάει να συνεχίζουμε. Το site έχει πλήθος πληροφοριών – ειδικά το footer. Ευχαριστούμε και να ‘σαι καλά να μας θαυμάζεις που λέει κι η σεναριογράφος μας.