Η μεγάλη μεταγραφή: Ο Κωνσταντίνος Καβακιώτης ΕΙΝΑΙ ο Αλέξανδρος Γατσαμπέας 1


Kavakiotis

Το δουλεύαμε μήνες. Και σήμερα το επιτύχαμε!

Το μελάνι από τις υπογραφές καλά καλά δεν έχει στεγνώσει αλλά δεν θα μπορούσαμε να μη μοιραστούμε μαζί σας τη μεγάλη αυτή μεταγραφή.

Ο Κωνσταντίνος Καβακιώτης παράτησε προτάσεις από το 24, το House of Cards ΚΑΙ το Vikings για να πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Πικρό Τσάι της Ξενιτιάς, τον πολυπόθητο ρόλο-σταθμό για την καριέρα κάθε ηθοποιού, τον Αλέξανδρο Γατσαμπέα.

Ο νέος αυτός ηθοποιός, στηρίζει ενεργά την Ελλαδίτσα και το όνειρο της ομάδας μας να δημιουργήσουμε μια τηλεοπτική σειρά σταθμό για την Ελληνική τηλεόραση, που θα δώσει νέα πνοή στους Έλληνες, θα εμπνεύσει τους μετανάστες και θα θεραπεύσει την ποδάγρα.

Η σεναριογράφος μας, Ασημίδα Κουτσηίδου, συγκινημένη, έγραψε στο blog της:

Είμαι φοβερά συγκινημένη που ο Κωνσταντίνος Καβακιώτης υπέγραψε για το Πικρό Τσάι της Ξενιτιάς. Θαυμάζω τη δουλειά του χρόνια – μη σου πω ότι ο Αλέξανδρος Γατσαμπέας έχει γραφεί έχοντας στο μυαλό μου τον Κωνσταντίνο. Του εμπιστεύομαι τον Αλέξανδρο – που τον έχω σαν παιδί μου – και ξέρω ότι στις φαρδιές πλάτες του Κωνσταντίνου ο Αλέξανδρος θα λάμψει.

Ο παραγωγός μας, Σοφοκλής Σακχαρίδης, είπε:

Καλωσορίζουμε τον Κωνσταντίνο στην οικογένεια του Πικρού Τσαγιού σήμερα και του εμπιστευόμαστε χωρίς δεύτερη σκέψη τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Άψογος επαγγελματίας και άνθρωπος ψημμένος στο σανίδι, θα δώσει στο Πικρό Τσάι της Ξενιτιάς το λούστρο της γοητείας του. Βέβαια θα πάρει κι από μας τον ρόλο – σταθμό και κάτι λεφτά που ήθελα να τα δώσω για σκηνικά, οπότε τώρα θα πρέπει να βολευτούν όλοι με έναν καναπέ τον ίδιο σε όλα τα σπίτια αλλά δεν πειράζει. Χαλάλι, όλα για τη μεγάλη μεταγραφή.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

Δείτε το site του Κωνσταντίνου Καβακιώτη τώρα (γιατί έχουμε αποκλειστικό συμβόλαιο, θα του τα κόψουμε όλα και με τον ήλιο θα τον μπάζουμε με τον ήλιο θα τον βγάζουμε)


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

One thought on “Η μεγάλη μεταγραφή: Ο Κωνσταντίνος Καβακιώτης ΕΙΝΑΙ ο Αλέξανδρος Γατσαμπέας