Σκάνδαλο με γυμνές φωτογραφίες της Ασημίδας


Η Ασημίδα σε ξέγνοιαστες στιγμές

Η Ασημίδα σε ξέγνοιαστες στιγμές (Φωτογραφία: Έλενα Πατσοπούλου)

 

Αγαπητοί φίλοι.

Μπορεί άθελα σας να είδατε κάποιες φωτογραφίες από ιδιωτικές στιγμές της σεναριογράφου μας Ασημίδας Κουτσηίδου στο ιντερνέτς. Οι φωτογραφίες αυτές, αυστηρά προσωπικές, υποκλάπησαν με δόλια μέσα από το κινητό της κυρίας Κουτσηίδου. Η Ασημίδα φαίνεται ότι έπεσε θύμα διεθνούς δικτύου χάκερς που έπληξαν με τον ίδιο τρόπο και άλλες διάσημες όπως η Τζένιφερ Λόρενς και η Ριχάνα.

Ο παραγωγός του Πικρού Τσαγιού της Ξενιτιάς, Σοφοκλής Σακχαρίδης, είπε:

“Είναι προφανές ότι η εγκληματική αυτή κίνηση έχει σχεδιαστεί για να δυσφημίσει την μεγάλη καλλιτέχνη Ασημίδα Κουτσηίδου όπως και την παραγωγή του Πικρού Τσαγιού της Ξενιτιάς. Οι γελοίοι δήθεν μεγαλοπαραγωγοί που τρέμουν την ποιότητα και το όραμα του Πικρού Τσαγιού θα κάνουν τα πάντα για να σώσουν τις μικροσειρές τους όπου αναμασούν τα ίδια και τα ίδια. Η τρομοκρατία αυτή δεν θα περάσει. Στέκομαι στο πλάι της Ασημίδας και οι νομικοί μας σύμβουλοι ήδη έχουν ξεχυθεί για τα περαιτέρω”

Οι φωτογραφίες απεικονίζουν την Ασημίδα σε ξέγνοιαστες στιγμές στο Λονδίνο και τη Μύκονο, σε ιδιωτικές ώρες χαλάρωσης. Σε κάποιες μάλιστα φαίνεται και η πλάτη ενός άνδρα με τις κακές γλώσσες να σπεύδουν σε σύγκριση με την πλάτη του πρωταγωνιστή της σειράς μας, Κωνσταντίνου Καβακιώτη. Λάδι στη φωτιά φαίνεται να ρίχνει βίντεο που δείχνει τον κύριο Καβακιώτη να εκφράζει τον θαυμασμό του για την μεγάλη συγγραφέα Ασημίδα.

Η σεναριογράφος του Πικρού Τσαγιού, Ασημίδα Κουτσηίδου, έγραψε στο προσωπικό της blog:

“Η προσωπική μου ζωή είναι αυστηρά ιδιωτική και η λάσπη δεν θα περάσει. Ειδικά όταν οι δημοσιογράφοι στα διάφορα κουτσομπολίστικα κυλιούνται στο βούρκο, με φωτογραφικές συγκρίσεις της πλάτης στις φωτογραφίες με την πλάτη του Κωνσταντίνου Καβακιώτη, πρωταγωνιστή στο Πικρό Τσάι της Ξενιτιάς.
(…)
Αγαπητοί μου αναγνώστες. Στα χρόνια που με διαβάζετε και με στηρίζετε δεν με απογοητεύσατε ποτέ. Ήσασταν και είστε η δύναμη μου και το κουράγιο μου. Σας ζητώ συγγνώμη αν είδατε κάτι που σας προσέβαλε και θα ήθελα να ξέρετε ότι οι ιδιωτικές στιγμές μιας γυναίκας παραμένουν δικές της. Δεν είχα καμία πρόθεση να βγουν στη δημοσιότητα τέτοιες φωτογραφίες.”

(διαβάστε τη συνέχεια)

Ο Κωνσταντίνος Καβακιώτης δεν έχει κάνει δηλώσεις ακόμα – μιας και ξεκουράζεται στην Ελλάδα αυτές τις μέρες – αλλά από την αντίδραση του παρακάτω μπορούμε να καταλάβουμε τη θέση του.

r0EyB

 

Η νομική μας απάντηση θα είναι γρήγορη και αμείλικτη.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>