Ο Κωνσταντίνος κι εγώ

Ο Κωνσταντίνος κι εγω συζητάμε #ToPikroTsai - να δεις τι σου χω για μετα.

Είναι να μην ξέρεις τους σωστούς ανθρώπους ρε παιδί μου.

Με το Πικρό Τσάι υπάρχουν διάφορα πράγματα που θέλω να κάνω. Όσο όμως μου δίνουν ιδέες ή κάνουν πράγματα οι φίλοι (και οι άγνωστοι) ξεπηδάνε και νέες ανάγκες.

Παράδειγμα:

Οι Niavent ηχογραφούν αυτή την Πέμπτη το τραγούδι των τίτλων (στίχοι δικοί μου, μουσική Niavent). Από τη στιγμή που θα έχουμε τραγούδι δεν θα πρέπει να έχουμε και βίντεο κλιπ; Ναι, αλλά ποιος θα παίξει στο βίντεο κλιπ, που θα πρέπει να είναι κάποιος που να κάνει τον Αλέξανδρο Γατσαμπέα, αλλά αρκετά παλαβός έτσι ώστε να ξαναγίνει Αλέξανδρος για οποιεσδήποτε μελλοντικές ανάγκες; Μόνο ένας ηθοποιός μπορεί να το κάνει. Άντε τώρα να βρεις ηθοποιό να θέλει να κάνει Το Πικρό Τσάι.

Εκτός κι αν γνωρίζεις – τυχαίο παράδειγμα – κάποιον ηθοποιό στο Λονδίνο, που είναι συμμαθητής σου από το Δημοτικό (don’t ask) και θέλει σοβαρά να είναι ο Γατσαμπέας χωρίς να χρειαστεί να του απαγάγεις το πρώτο του παιδί για leverage.

kavakiotis_in

Πήγαμε για έναν καφέ χτες με τον Κωνσταντίνο, συζητήσαμε τί θα κάνουμε, πώς, πέσαμε κάτω από τα γέλια – γενικά ρε, προβλέπεται χαμός.

Το τσακώσαμε που λες το παιδί – τώρα θα κανονίσουμε και τα γυρίσματα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>