Μεγάλο σούσουρο για το γραφικό τίτλων μας – Έξαλλος ο cOzAtS 1


cOzAtS

Αναδημοσιεύουμε από το Gossip TV Now:

Έξαλλος φέρεται να είναι ο γνωστός δημιουργός cOzAtS με τα σχόλια του Ελληνικού Ιντερνέτ για τη δημιουργία του. Αλλά πώς ξεκίνησαν όλα;

Ο cOzAtS – γνωστός και στο twitter - δημιούργησε ένα πρώτο draft σχέδιο για την νέα μεγάλη παραγωγή σε σενάριο Ασημίδας Κουτσηίδου “Το Πικρό Τσάι της Ξενιτιάς”. Η εταιρεία παραγωγής ανέβασε το εν λόγω λογότυπο στο επίσημο blog της σειράς και επακολούθησε το… αναμενόμενο μακελειό που γίνεται κάθε φορά που μια πρωτοπόρα κίνηση “βγαίνει στον αέρα” του Ελληνικού Ιντερνέτ.

Αυτό που δεν περίμενε όμως ο δημιουργός ήταν η προκλητική απάντηση της Ασημίδας Κουτσηίδου από το επίσημο twitter account της.

Κατόπιν αυτού, πηγές από το περιβάλλον του δημιουργού μας πληροφορούν ότι ποιος είδε τον cOzAtS και δεν τον φοβήθηκε. Βέβαια, δημοσίως είχε άλλα να πει:

Η κ. Κουτσηίδου είναι μια μεγάλη δημιουργός που σέβομαι και θαυμάζω εδώ και χρόνια.

Η δημιουργία μου βασίζεται πάνω στη Μεγάλη Ιδέα της κ. Κουτσηίδου. Ένα φύλλο τσαγιού τυλίγει τα υπερήφανα τσαρούχια του υπερήφανου Έλληνα μετανάστη στο Λονδίνο. Με μόνη συντροφιά τα τσαρούχια του και μια φραπεδιά να του θυμίζουν πάντα ποιος είναι, ο έλληνας μετανάστης θα κάνει περήφανη την Πατρίδα, όπου κι αν βρεθεί. Τι κι αν ο συνδυασμός τσαϊ με φραπέ θα τον πάει αίμα, η ζωή δε χαρίστηκε ποτέ σε κανέναν. Με ελαφρύ πονόκοιλο και χτυπημένος από την πάντα άδικη μοίρα του Έλληνα, ξεκινάει να κατακτήσει τον κόσμο και τη Σούλα*.

Τα σχόλια δικά σας!!!

Το πρώτο draft λογότυπο του cOzAtS

Το πρώτο draft λογότυπο του cOzAtS

Ιδού η δημιουργία του cOzAtS, το κοινό καλείται να ψηφίσει στην επίσημη σελίδα της σειράς

Ο παραγωγός μας, Σοφοκλής Σακχαρίδης, είπε:

“Η κ. Κουτσηίδου, o cOzAtS και όλοι οι άνθρωποι που εμπλέκονται σε αυτή την μεγαλόπνοη παραγωγή έχουν μια άριστη συνεργασία που βασίζεται στην αμοιβαία εκτίμηση και τον αλληλοθαυμασμό. Δημοσιεύματα του κιτρίνου τύπου όπως αυτό στο Gossip TV Now είναι εμβόλιμα από παραγωγίσκους και καναλάρχες που έχουν κατουρηθεί πάνω τους τώρα που βλέπουν ότι ένα μεγάλο σίριαλ θα τους πάρει και τα σώβρακα. Ας σοβαρευτούμε και ας επιστρέψουμε στις δουλειές μας”

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

One thought on “Μεγάλο σούσουρο για το γραφικό τίτλων μας – Έξαλλος ο cOzAtS