Από μόνη μου, ξαφνικά με παρέα

site-header-03
Άκου να δεις τη μεγάλη διαφορά με Το Πικρό Τσάι της Ξενιτιάς.

Δεν είναι η πρώτη φορά που φτιάχνω online content. Αφήνουμε το blog μου στην άκρη και πάμε ας πούμε στο Digital Scullery, το food blog. Ξεκίνησε με τα βίντεο συνταγών κυρίως, μετράει περισσότερο για content ας πούμε.

Το Digital Scullery είναι από τα αγαπημένα μου projects γιατί παίρνω ιδέες από online φίλους συνέχεια. Πέρα από συνταγές και τέτοια (που είναι το αναμενόμενο) έχω πάρει και πολλές συμβουλές για τεχνικά πράγματα όπως η κάμερα, ο φωτισμός, η φωτογραφία. Είναι δηλαδή κάποιος φωτογράφος, σου στέλνει μια ιδέα (“δεν το κάνεις καλά αυτό, προσπάθησε το τάδε”) και βελτιώνεται το content σου συνεχώς. Παρόλα αυτά όλοι οι καλοί αυτοί άνθρωποι με βοηθάνε στο backstage και το αποτέλεσμα της δικής τους δουλειάς (θεωρώ ότι κάνουν δουλειά όταν με βοηθάνε) βγαίνει στο video το δικό μου.

Η μεγάλη διαφορά με Το Πικρό Τσάι της Ξενιτιάς είναι ότι όποιος θέλει να βοηθήσει, η δουλειά του βγαίνει αυτούσια – μπλεγμένη φυσικά μέσα στο narrative που στήνω.

Όλη αυτή η βοήθεια ουσιαστικά σημαίνει ότι το Πικρό Τσάι το στήνουμε όλοι μαζί. Εντάξει, δεν ξεκινάμε την επανάσταση, δεν προσπαθώ να πω ότι θεραπεύσαμε τον καρκίνο. Το μόνο που λέω είναι ότι από εκεί που καθόμουν σε έναν υπολογιστή (ή έστω σε μία κουζίνα με μια κάμερα στημένη) μόνη μου, τώρα κάνω πράγματα με παρέα. Ήταν πολύ όμορφο που τη Δευτέρα βρεθήκαμε με τον Κωνσταντίνο και τον Κωστή και τραβήξαμε βίντεο όλοι μαζί για Το Πικρό Τσάι, που γελάσαμε, κατεβάσαμε ιδέες. Και τις πήρα μετά και τις συζήτησα με δυο τρεις φίλους online για να τις κάνουμε ακόμα καλύτερες.

Αγαπάω το αποτέλεσμα που βγαίνει, αν μη τί άλλο έχουμε γελάσει πάρα πολύ. Αλλά κυρίως είναι πολύ ξεχωριστή αυτή η αίσθηση, ότι από μια παλαβή ιδέα βρισκόμαστε και φτιάχνουμε πράγματα μαζί.

Όπως λέει και η Ασημίδα Κουτσηίδου (μεγάλη η χάρη της), σας ευχαριστώ για τη στήριξη σας. ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>